Project Cucina

Project Cucina a luat naștere în anul 2016. Misiunea noastră este de a le oferi clienților un serviciu complet și personalizat care să includă proiectarea, echiparea și amenajarea bucătăriei în conformitate cu legislația în vigoare, dar și consultanță la cerere. De aceea, activitatea noastră se definește prin seriozitate și asumarea celor mai complexe proiecte care să respecte atât dorința clientului, cât și prevederile HACCP și ISU.

Echipa noastră este formată din specialiști acreditați cu o experiență cumulată în domeniu de peste 10, până la 35 ani, iar organizarea pe departamente (vânzări, proiectare/implementare, service) ne permite să fim eficienți și să ducem la bun sfârșit fiecare proiect, respectând rezultatele promise.

Fiecare membru al echipei noastre are un rol precis (consultant de vânzări, manager în domeniul siguranței alimentare, tehnician service, frigotehnist specializat etc.) și deține toate autorizațiile necesare, dar și expertiză pentru a aduce fiecare locație la cele mai înalte standarde impuse în industria alimentară. Prin colaborarea cu Project Cucina, clienții noștri pot economisi timp și preveni problemele de natură organizatorică în bucătărie prin eficientizarea proceselor de lucru și creșterea nivelului de calitate al produsului final.

Scopul nostru este ca fiecare persoană care apelează la serviciile noastre să fie mulțumită și să ne recomande mai departe, de aceea ne adaptăm oricăror cerințe pe partea de proiectare, dar și consultanță sau service.

Fiecare proiect este personalizat în funcție de specificul locației, dar și de bugetul clientului. În relația cu clienții noștri, dorim să fim nu doar un simplu furnizor de servicii, ci și un partener de business de încredere pe care aceștia se pot baza oricând.

Image