Servicii oferite


Pentru obținerea unui randament maxim în bucătăria locației dumneavoastră, niciun detaliu nu trebuie lăsat la voia întâmplării, de la proiectarea efectivă a spațiului și împărțirea în zone de lucru (primire marfă, pregătire preparate, zonă bar, zonă vase etc.) până la poziționarea echipamentelor. De aceea, echipa noastră vă stă la dispoziție cu servicii diverse, menite să răspundă cerințelor oricărei locații:
Consultanță - echipa noastră vă stă la dispoziție cu răspunsuri la toate întrebările dumneavoastră despre organizarea optimă a activității în bucătărie. Vă suntem alături cu toate informațiile, de la sugestii pentru amenajarea spațiului la proiectarea efectivă pentru a fi în conformitate cu legislația din domeniu (HACCP, ISU), dar și cu rigorile industriei alimentare în materie de siguranță, calitate și igienă. Dacă apelați la serviciile noastre de consultanță, nu doar că veți economisi timp, dar veți avea și garanția unei organizări eficiente a spațiului datorită experienței cumulate a specialiștilor noștri
Proiectare – ne putem adapta chiar și celor mai complexe cerințe în materie de proiectare. Realizăm schița bucătăriei alături de toate zonele de lucru aferente de la zero. Serviciul nostru de proiectare cuprinde dimensionarea spațiilor de lucru conform specificului fiecărei unități, crearea fluxului tehnologic în conformitate cu legislația europeană, dimensionarea zonelor de evacuare aer și ape menajere pentru întreținerea unităților publice, dar și propuneri de echipamente pentru dotarea locației
Montaj echipamente – membrii echipei noastre dețin toate calificările și expertiza necesară pentru a monta o varietate de echipamente pentru orice bucătărie de restaurant, respectând toate prevederile în vigoare din domeniul siguranței alimentare. Fiecare echipament este ales în funcție de specificul locației, dar și de bugetul clientului, în colaborare cu partenerii noștri.
Mentenanță - asigurăm mentenanță periodică a tuturor echipamentelor achiziționate prin intermediul nostru și intervenim prompt de fiecare dată pentru repararea eventualelor defecțiuni.